Izrada sajtova

Kvalitetna izrada sajtova leži u detaljima o vašem biznisu, vašoj misiji, viziji i ciljevima.

Zašto
Fides Design?

Izrada sajtova sa šablonskim dizajnom je sve zastupljenij. Uz Fides Design agenciju ćete dobiti proizvod koji je jedinstven i specifičan za vaš biznis.

Radićemo sa vašim timom i vašim budžetom kroz svaki korak, kako bismo dizajnirali veb sajt koji prikazuje vaš brend i ispunjava vaše ciljeve.

Bez obzira da li želite da nadogradite postojeći sajt ili počnete od nule, mi ćemo proceniti trenutno prisustvo vaše kompanije na mreži i dati naše najbolje preporuke za prilagođeno rešenje koje odgovara vašim dugoročnim poslovnim ciljevima.

Izrada sajtova Beograd

Izrada Sajtova

Koji transformišu vaš brend

Kontinuirani uspon Interneta potpuno je promenio današnji poslovni model. Na konkurentnom tržištu, velika i mala preduzeća mogu da dopru do iste publike.

Skala se sve više ne naginje ka najvećim marketinškim budžetima, već kompanijama koje na najbolji način da koriste svoj veb sajt, društvene mreže i druge onlajn alate.

Uz efikasan, stručno dizajniran sajt, vaš biznis može da stekne nove klijente i poveća vašu efikasnost.

Pošto više kupaca nego ikada koristi Internet za otkrivanje biznisa i kupovinu, veb sajt vaše kompanije je sada lice vašeg brenda. Iako je oštar, profesionalan, moderan dizajn ključan, vaš veb sajt može mnogo više! Naša stručnost je izrada sajtova sa prilagođenim i inovativnim dizajnom.

Izrada sajtova

Naš proces

Imamo više od 6 godina iskustva u prepoznatljivom veb dizajnu, stoga znamo kako da kreiramo uspešnu veb stranicu!

Početna komunikacija

Razumevanje vašeg poslovanja ili organizacije i razloga zbog kojih vam je potreban nov veb sajt je prva faza u procesu veb dizajna. Ovo će nam omogućiti da odredimo najbolju CMS platformu koju možemo da predložimo, kao i koliko stranica je potrebno, koje funkcije su vam potrebne i da li vam je potreban prilagođeni dizajn ili dizajn zasnovan na šablonima.

izrada sajtova
veb dizajn izrada sajtova

dizajn

Daćemo vam vremenski okvir i pokazati vam predlog naslovne i jedne unutrašnje stranice čim počnemo sa izradom veb sajta.
Ovo je ključni korak u kojem se vaša vizija pretvara u stvarnost. Kada date svoje odobrenje za predloge dizajna, možemo početi sa daljim razvojem.

Vaš feedback i saradnja su nam od suštinskog značaja kako bismo osigurali da veb sajt ne samo izgleda atraktivno, već i pruža funkcionalnost i korisničko iskustvo koje ste zamislili. Naš cilj je da stvorimo sajt koji odražava vaš identitet, privlači posetioce i pomaže vam da ostvarite svoje ciljeve.

Razvijanje

veb sajta

Kada počnemo sa izradom veb sajta koji je jedinstven počinje deo kada ćemo početi da organizujemo sadržaj vaše veb stranice, ugrađujemo dizajn koji ste odobrili, implementiramo sve neophodne prilagođene funkcionalnosti itd.

Dizajn i izrada sajtova se uglavnom uvek obavlja na našoj platformi. Samim tim ukoliko već imate sajt, on neće biti uklonjen dok mi pravimo novi za vas.

Naš proces omogućava da novi veb sajt bude razvijen i optimizovan paralelno sa vašim postojećim sajtom, što znači da ćete imati minimalne prekide u radu. Vaši posetioci će i dalje moći da pristupe vašem postojećem sajtu dok radimo na kreiranju vašeg novog, jedinstvenog veb sajta, što doprinosi glatkom prelazu i očuvanju vaše online reputacije.

izrada veb sajta
Izrada sajtova
Pokretanje novog

veb sajta

Kada je vaš veb sajt završen, dogovaramo datum pokretanja koji odgovara svima. Biće nam zadovoljstvo da vam obezbedimo obuku kako biste naučili kako da uređujete sadržaj na svom novom sajtu, pre ili nakon objavljivanja.

Sigurni smo da ćete biti zadovoljni što ste se opredelili za našu agenciju za veb dizajn!

Pored toga, naša podrška ostaje dostupna kako bismo vam pomogli u rešavanju svih pitanja ili potreba koje se mogu pojaviti tokom vašeg online putovanja, čineći vašu saradnju sa nama kontinuiranim i produktivnim iskustvom.

Izrada sajtova
za rast preduzeća

Izrada sajtova i digitalnih kampanja uspešno pomaže kompanijama da se povežu sa svojom publikom, prošire ciljani saobraćaj i povećaju prihod.

Vaš sajt je prva stvar koji kupci koriste za procenu vaše kompanije, proizvoda i usluga – često pre nego što stupe u kontakt sa vama. Veb sajt obavlja mnoge funkcije: ambasador brenda, edukator za proizvode/usluge, prodajni predstavnik 24/7 i briga o kupcima — sve u jednom.

Zbog toga mora da ima kapacitet da neguje klijente u svakoj fazi putovanja i podržava dublje angažovanje za podsticanje prodaje.

izrada sajtova
Kako izrada sajtova može da poboljša vaš biznis?
Kako izrada sajtova može da poboljša vaš biznis?

Izrada sajtova je najkritičniji deo onlajn prisustva za rezultate koje vaše preduzeće traži. Sa našim fino podešenim procesom, obezbeđujemo prisustvo na vebu koje podstiče potencijalne klijente, prodaju i saobraćaj. Pozovite nas i razgovarajte sa našim timom o vašem budućem projektu!

Iako tradicionalni marketing i dalje može biti efikasan, sve više je potisnut u „dopunske aktivnosti“. Digitalni marketing je prvi plan poslednjih godina, a digitalne strategije su sada najvažnije za uspeh vašeg poslovanja.

Veb sajt je stub strategije digitalnog marketinga. Svi ostali napori se zasnivaju na tome i bez kvalitetnog veb sajta može biti izuzetno izazovno da marketinška kampanja bude uspešna.

Online prisustvo više nije opciono za biznise. Svi korisnici, od kupaca do drugih biznisa koriste internet da bi pronašli odgovore na pitanja. A veb sajt je prvo mesto gde vaši potencijalni klijenti stupaju u interakciju sa vašim brendom – što veb dizajn čini neophodnim.

Izrada
jedinstvenih veb sajtova

Kao kreativna veb dizajn agencija, mi više volimo da svaki projekat izrade veb sajta započnemo od nule.

Ovo omogućava našem timu da kreira jedinstven sajt koji je prilagođen vašim potrebama i da vam pokaže kako će vaša buduća veb stranica izgledati pre nego što veb dizajneri počnu sa radom.

Najbolji deo je što se predlog može menjati dok ne budete zadovoljni idejom dizajna i budete spremni da nastavite.

Naš tim će ugraditi funkcionalnosti i prilagođen dizajn nakon što odobrite predloge.

izrada jedinstvenih veb sajtova
izrada sajtova Responzivni dizajn
Responzivni
(prilagođen) veb dizajn

Responzivni dizajn je bez sumnje nova norma jer svet brzo prelazi na pametne telefone. Razumemo trenutni digitalni pejzaž i pravimo sajtove koji su prilagodljivi velikom broju formata ekrana i vrstama uređaja.

Otvorena komunikacija između naših dizajnera i klijenata čini osnovu našeg pristupa responzivnom dizajnu, što rezultira potpuno organskim rešenjem. Korisničko iskustvo podiže standard dajući temeljniji i efikasniji ishod veb sajta.

Osim toga, svestrani responzivni dizajn ne samo da poboljšava korisničko iskustvo, već takođe ima pozitivan uticaj na SEO. Google i drugi pretraživači daju prednost responzivnim sajtovima, što može povećati vidljivost i poziciju na rezultatima pretrage.

Izaberite najbolju CMS platformu

Da bi se vlasniku veb sajta olakšalo da izvrši promene, izrada sajtova se vrši pomoću sistema za upravljanje sadržajem (CMS).

Iako imamo stručnost i za WordPress i za Joomla, skoro uvek predlažemo WordPress za nove responzivne veb sajtove.

Preko 40% svih veb sajtova na internetu koje koriste CMS pokreće WordPress. Činjenica da je WordPress najrasprostranjenija dostupna veb platforma glavni je razlog zašto smo odlučili da se fokusiramo na nju.

WordPress je idealna platforma za izradu sajtova, iz razloga navedenih ispod:

  • Jednostavan je za upotrebu
  • Potpuno je prilagodljiv
  • Pogodan je za SEO
  • Visoki bezbednosni standardi
  • Teme i dodaci daju potpunu kontrolu nad veb sajtom
  • Lako se održava
Izaberite najbolju CMS platformu izrada sajtova
Scroll to Top