Izrada internet prodavnice Novi Sad

Preko 50% svih kupovina se ovih dana obavlja na internet prodavnicama. Globalna prodaja sa ovih prodavnica dostigla je skoro pet triliona dolara, dramatično promenivši poslovni pejzaž.

Personalizovana izrada internet prodavnice Novi sad

Internet je prepun rešenja za internet prodavnice, ali nije svako rešenje pravo za svaku kompaniju. Naš tim se sastoji od vrhunskih stručnjaka kada je u pitanju izrada internet prodavnice Novi Sad i naći ćemo najbolje rešenje koje odgovara vašim poslovnim potrebama.

Naš pristup dizajnu za internet prodavnice razlikuje se od naših konkurenata jer integrišemo naše dizajn prilagođen pretraživačima sa vašim proizvodima da bismo vam pružili maksimalnu izloženost i optimizaciju.

Izrada savršene internet prodavnice za vaše poslovanje je lako kada spojimo našu stručnost i vaše proizvode.

Bez obzira da li ste malo preduzeće ili veliki lanac, naša rešenja za dizajn i razvoj internet prodavnice pomoći će vam da dođete do kupaca, zadovoljite svoje poslovne potrebe i što je najbolje, povećate svoj prihod.

Elegantna, jedinstvena, prilagođena i uspešna rešenja kada je u pitanju izrada internet prodavnice Novi Sad su nadohvat ruke.

Bilo da već imate internet prodavnicu, želite da redizajnirate trenutnu, dodate ili poboljšate svoju korpu za kupovinu, implementirate blog ili poboljšate svoj sveukupni brend, naši dizajneri će raditi sa vama kako bi razvili vrhunski dizajn i način da poboljšate utiske o vašem brendu.

Izrada internet prodavnice Novi Sad , Izrada internet prodavnice Na WordPress/WooCommerce platformi
Izrada sajtova Novi Sad , Izrada sajtova Beograd - Cena

Izrada internet prodavnice Novi Sad

Potpuno prilagodljiv dizajn

Bez obzira da li su vam potrebni jedinstveni načini isporuke i plaćanja ili interaktivne funkcije koje omogućavaju vašim klijentima da provere različite boje ili veličine proizvoda – možemo ih integrisati sa dizajnom vaše internet prodavnice.

A čist dizan koji naši iskusni veb programeri naprave obezbediće da brzina sajta ostane izuzetna i nakon što odlučite da proširite svoje poslovanje.

IMATE NOV PROJEKAT?
ZAPOČNIMO GA ZAJEDNO
Oni su nam ukazali poverenje

Ako imate projekat na umu ili samo želite da razgovarate o idejama i planovima, kontaktirajte nas i dobićete besplatnu procenu.

Izrada internet prodavnice Novi Sad Izrada internet prodavnice Novi Sad
Vizuelno atraktivne internet prodavnice

Ljudi vole da istražuju internet prodavnice koje izgledaju lepo i jedinstveno. Naš dizajn je fokusiran na zadovoljavanje vaših poslovnih zahteva kao i vaših potencijalnih kupaca. Možemo vam pomoći da dobijete internet prodavnicu koja će predstavljati vaše proizvode u najboljem mogućem svetlu.

Lako upravljanje

Koristimo sistem za upravljanje sadržajem (CMS) koji najbolje odgovara vašim svakodnevnim potrebama. Biće vam lako da dodajete nove proizvode, menjate opise i slike na postojećim, optimizujete svoje stranice i još mnogo toga.

Mobilni uređaji

Oko 70% kupaca tvrdi da im je veoma važno da mogu da kupuju na mobilnim uređajima. Responzivni dizajn je sastavni deo formule naše agencije za veb dizajn i učiniće da se vaša internet prodavnica prilagodi tako da izgleda neverovatno na bilo kojoj veličini ekrana. Svako će moći da naruči vaše proizvode u bilo koje vreme na bilo kom mestu.

Izrada internet prodavnice Novi Sad
Shopify

Da li vam je potrebna jednostavna internet prodavnica? Shopify je idealan za ovu svrhu.

Dizajniran da bude jednostavan i lak za upotrebu, Shopify je rastuća platforma za internet prodavnice. Uz Shopify, imate pristup neograničenom inventaru, propusnom opsegu i podacima o klijentima. Shopify je potpuno prilagodljiv uz premium teme – a mi smo tu da vam pomognemo kod integracije.

Izrada internet prodavnice Novi Sad Izrada internet prodavnice Novi Sad
Integracija plaćanja karticama izrada sajta
Izrada internet prodavnice Novi Sad
WooCommerce

Uz WooCommerce, dobijate velike prodajne mogućnosti na svojoj WordPress lokaciju.

Da li imate WordPress veb sajt ili planirate da ga napravite? Da li planirate da prodajete proizvode na svojoj veb stranici? WooCommerce omogućava upravo to.

Pomoću ovog dodatka možete da konfigurišete WordPress da radi sa aplikacijama trećih strana. Sa toliko sjajnih funkcija, zadovoljava sve vaše potrebe. Postoji niz sjajnih proširenja, od PayPal obrade plaćanja i integracije sa MailChimp sistemima, do upravljanja zalihama i širokih opcija isporuke.

B2B i B2C
Internet prodavnice

Možemo vam pomoći da napravite internet prodavnicu koja će podsticati konverzije, pronaći i angažovati nove kupce i osigurati da se vaš brend ističe.

Dobijte besprekoran plan dizajna od naših stručnjaka sa kojima možete da razgovarate o svojim ciljevima.

Internet prodavnice mogu biti prilično jednostavne ili veoma složene; mogu da sadrže deset proizvoda ili hiljade jedinstvenih artikala i opisa. Imamo mnogo veštih stručnjaka za razvoj internet  prodavnica visokih performansi koje našim klijentima donose pravi prihod. 

Izrada sajtova Beograd
Zašto su SEO Usluge toliko važne?
Sigurnost

Ostavljanje ličnih podataka na mreži nikada nije prijatno sve dok niste sigurni da je veb lokacija 99,9% sigurna. Obezbedićemo da podaci vaših klijenata budu zaštićeni izgradnjom dizajna internet prodavnice koji je u skladu sa standardima bezbednosti.

Scroll to Top